O nama

U današnje vreme znanje stranih jezika je neophodno I predstavlja sastavni deo svakog segmenta našeg života. Ucenje predstavlja proces,koji je vredan ulozenog truda,vremena I novca.Skola stranih jezika Hellas Vam nudi bogat I raznovrsan program za ucenje stranih jezika,kroz koji cete uz nas strucni tim profesora,postici zeljene rezultate. Naš tim čine mladi profesori, puni energije i želje da svoje znanje prenesu onima kojima je to potrebno, kako za poslovnu tako i za svakodnevnu komunikaciju. Naš koncept rada se zasniva na tome da učenje jezika bude novo i interesantno iskustvo, koje osim što će doneti neophodno znanje stranog jezika, predstavlja i izvesnu relaksaciju od svakodnevnih obaveza i briga.

Profesori su uvek tu da vam pomognu da na što lakši i zabavniji način naučite željeni jezik I steknete sigurnost u komunikaciji. Nas centar za strane jezike I prevodjenje,predstavlja svojim polaznicima mogucnost da nauce nesto vise o kulturi,tradiciji I obicajima stranih zemalja,za ciji jezik su se opredelili.U skolu stranih jezika Hellas ste uvek dobrodošli,tokom cele godine, to je mesto gde ucenje predstavlja pravo zadovoljstvo.

Budite i Vi,jedan od nasih polaznika i dozivite nezaboravno iskustvo ucenja stranog jezika u prijatnoj atmosferi.

Naš zadatak je da Vam pružimo vrhunsku nastavu,uz bogat nastavni program I iskusan nastavni kadar, koristeći savremena izdanja stranih izdavača uz propratni audio i vizuelni material,bazirajuci sve metode ucenja na komunikativnom pristupu.

Ovom metodologijom postizemo,da naši polaznici budu sigurni u svoje znanje I uvek spremni da ga upotrebe u svakodnevnoj komunikaciji. Specificnost i savremeni metod naseg rada ogleda se kako u nastavi sa decom,tako i sa odraslima.

Nakon svakog odslusanog nivoa,polaznici polazu test,na osnovu kojeg sticu pravo na dobijanje sertifikata!

Naš uspeh je da ostvarimo dugoročno poverenje i da sklopimo prijateljstva koja će trajati i kada ostvarite zeljene rezultate.