Standardni (opšti) kurs francuskog jezika

Učenje francuskog jezika vodi Vas ka većoj poslovnoj efikasnosti, pruža Vam mogućnost završetka osnovnih ili postiplomskih studija u inostranstvu. Završite opšti kurs francuskog jezika I približite se ostvarenju Vaših ambicija. Naš najkvalitetniji kadar osposobljen za rad po najnovijim metodama radiće sa Vama 2 puta nedeljno po 90 minuta.

U roku 4 meseca za nivoe A1 i A2, odnosno u roku 5 meseci za nivoe B1 I B2 I 6 meseci za nivoe C1 I C2,učićete sve četiri jezičke veštine koje će Vašem znanju dati upotrebnu vrednost i osposobiti Vas za uspešno snalaženje kako u formalnim, tako i neformalnim situacijama. Nastava se organizuje po grupama sa 3 do 6 polaznika,dinamikom dolaska 2 puta nedeljno po 90 min., pri čemu su svi polaznici jedne grupe uskladjeni po nivou znanja kako bi što bolje funkcionisali i kako bi se izbeglo da pojedinac usporava napredak većine.Preciznim testiranjem Vaseg znanja,koje se vrsi u prostorijama nase skole,odredjuje se tacan nivo znanja francuskog jezika.

Nastava je po pravilu interaktivnog karaktera tako da ste i sami u mogućnosti da na svakom času uočite i ocenite sopstveni napredak.

U radu se koriste udzbenici eminentnih izdavackih kuca poput Echo, Alter ego,Belleville, kao i brojna audio i vizuelna sredstva, tekstovi, vežbe i testovi

Nakon svakog odslusanog nivoa,polaznici polazu test i time sticu pravo na dobijanje sertifikata

Kurs francuskog jezika - Individualna nastava

Ukoliko ste već pohađali kurseve francuskog jezika,ali niste dovoljno naučili ili progovorili francuski jezik na individualnim časovima učite po programu pravljenom samo za Vas.Stručni predavači,učenje na dinamičan I zabavan način učiniće da zavolite jezik I sa lakoćom ga savladate.

Učenje onoga sto vas zanima I sto volite doprineće da steknete samopouzdanje I konačno progovorite francuski jezik

Individualna nastava francuskog jezika je namenjena svima onima koji ne zele da prate predavanja u grupi.Dinamika nastave I trajanje kursa francuskog jezika prilagodjava se zahtevima I potrebama nasih polaznika. Preporučujemo individualnu nastavu francuskog jezika onima koji imaju potrebu da za kraće vreme savladaju određeni nivo jezika, ili one čiji je nivo znanja između dva nivoa. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se vaš nivo predznanja engleskog jezika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da Vam se omogući najbrži mogući napredak.

Nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima, radnim danima i vikendom.

Nakon završenog kursa polaže se test i izdaje se sertifikat za onaj nivo za koji ste pokazali znanje.

Kurs francuskog jezika - Poluindividualna nastava

Ukoliko zelite da pohadjate nastavu samo sa jos jednom osobom bilo da je to Vas prijatelj,poznanik,kolega ili partner,onda je ovo pravi kurs za Vas. Nastava obuhvata rad na sve četiri jezičke veštine, na čitanju, pisanju, slušanju i govoru, a najviše pažnje se poklanja govoru, zato što je većini polaznika najpotrebnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.Prednost poluindividualnih časova francuskog jezika je u tome što program i raspored časova možemo tematski da prilagodimo specifičnim potrebama polaznika.

Časovi francuskog jezika u okviru poluindividualne nastave takođe imaju mogućnost da se vremenski programiraju po potrebama polaznika kada je u pitanju vreme i dinamika same nastave.

Nakon završenog kursa polaznici polažu završni test i dobijaju sertifikat.

Kurs francuskog jezika - Grupna nastava

Unapredite svoje znanje francuskog jezika, povećajte fond reči i izraza. Skola stranih jezika Hellas će Vam pomoći da jednostavno, brzo, kroz opšte kurseve stranih jezika usavršite svoje znanje. Kod nas možete odabrati grupnu nastavu(rad u malim grupama od 3-6 polaznika), a u prijatnoj atmosferi uz pomoć profesora lako ćete stići do željenog rezultata.

U svom radu, naši profesori primenjuju najsavremeniji konverzacijski metod, koji Vas od prvog trenutka navodi da govorite na francuskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.