Srpski jezik

Skola stranih jezika Hellas organizuje kurs srpskog jezika za strance, koji je prilagodjen svakom pojedincu koji zeli da zapocne zivot u Srbiji ili da unapredi svoju karijeru.

Srpski jezik pripada grupi slovenskih jezika i službeno pismo koje se u Srbiji koristi je ćirilično.S obzirom da se na podruciju Srbije koristi i latinica,svaki polaznik ima mogucnost lakseg i brzeg ucenja.

U koliko se polaznik odluci da nastavu pohadja grupno (najvise do sest polaznika) kurs traje cetiri meseca,dinamikom dolaska 2x nedeljno po 90 min.Kurs srpskog jezika za strance mozete pohadjati i individualno,tako da svaki polaznik sam odabira dinamiku dolaska, kao i termine odrzavanja nastave.Nakon zavrsetka kursa za strance,svaki polaznik ostvaruje pravo na polaganje zavrsnog ispita, nakon cega dobija sertifikat o zavrsenom nivou.

Visoko motivisani profesori se trude da na najlaksi nacin predstave osnove srpskog jezika, te su casovi izuzetno dinamicni uz akcenat na sve cetiri jezicke vestine; citanje, slusanje, pisanje, komunikaciju

Nemojte dozvoliti da vam neznanje srpskog jezika oteza boravak u Srbiji, dodjite i uverite se u nas kvalitet.

Knjige