Španski jezik

Španski jezik je nastao u jugozapadnoj Evropi, na pirinejskom poluostrvu, tada poznatom kao Iberija.Španski jezik je iberijski romanski jezik, i četvrti je po broju govornika u svetu. Španski je maternji jezik 352 miliona ljudi, a govori ga i razume ukupno 417 miliona ljudi. Osim Španije, govori se i u Hispanoamerici. Prema poslednjim istraživanjima ovaj jezik ima najveću stopu porasta broja govornika i smatra se da će u dogledno vreme prestići i engleski jezik.

Ukoliko želite da progovorite ili obnovite znanje španskog jezika na pravom ste mestu. Uz savremene udžbenike, predavači na časovima organizuju različite kreativne aktivnosti i koriste dodatni materijal, kako bi učenje bilo što lakše i efikasnije. Akcenat je na konverzaciji i aktivnom učestvovanju polaznika u nastavi. Pristup nastavi je prilagođen godinama i interesovanjima n Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se spanski jezik progovori što pre.

Gramatika se usvaja kroz posebno osmišljen metod, koji je lak i razumljiv.

kurs spanski jezik


Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju spanskog jezika.

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, škola stranih jezika Hellas u svojoj ponudi ima kurseve španskog jezika koji će se prilagoditi upravo Vašim potrebama.Knjige