Priprema za polaganje na GOETHE institutu

U ponudi imamo kurseve za pripremu polaganja svih nivoa na Goethe Institutu.

Goethe sertifikat (Goethe Zertifikat Deutsch) je svetski priznat dokument, jedinstveni dokaz o vašem poznavanju nemačkog jezika. Kad ga jednom dobijete, važi vam trajno. Izdaje ga Goethe Institut, akreditovan od strane nemačke vlade. Goethe sertifikati uživaju visok ugled u svetu i postavljaju se kao nezaobilazan uslov ukoliko želite da radite ili studirate u zemljama nemačkog govornog područja. Takođe, ukoliko vaš partner radi i živi u nekoj od nemačkih zemalja, ujedinjenje sa njim/njom zahteva posedovanje odgovarajućeg Goethe sertifikata.

Kursevi pripreme za polaganje Goethe ispita

Ukoliko vladate znanjem odredjenog nivoa nemackog jezika,u skoli stranih jezika Hellas preciznim ulaznim testiranjem,bivate smesteni u adekvatnu grupu Vaseg novoa I na taj nacin imate mogucnost slusanja casova za pripremu ispita na Goethe institutu. Moguće je, takođe, časove slušati i individualno, odnosno poluindividualno (2 osobe).

Pripremna nastava za polaganje ispita na Goethe instititu,je organizovana tako da ucenik pokrije sve 4 jezicke vestine-citanje,pisanje,slusanje I govor.

U ponudi imamo kurseve pripreme za sticanje sledećih međunarodno priznatih Goethe diploma:

  1. Goethe-Zertifikat A1: sertifikat neophodan da biste se pridružili bračnom partneru u Nemačkoj
  2. Goethe-Zertifikat A2:Goethe-Zertifikat B1
  3. Goethe-Zertifikat B2
  4. Goethe-Zertifikat C1

Na mnogim nemačkim univerzitetima i školama, strani državljani koji konkurišu na studije bilo kog stepena, a imaju položen Goethe sertifikat C1, ne moraju da rade prijemni test koji se tiče poznavanja jezika.