Nemački jezik

Nemački jezik je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika, i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije.Nemački jezik se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. Standardni nemački jezik nije nastao iz nekog dijalekta, već su ga osmislili pesnici, filozofi i drugi obrazovaniji ljudi. Nemački jezik je maternji jezik oko sto miliona ljudi,što ga čini jezikom kojim se služi najviše govornika u Evropi bez Rusije. Nemački je jedan od zvaničnih jezika Evropske unije, gde je treći jezik po broju onih koji ga uče.

Nemački jezik je jezik koji se u našoj zemlji sve više uči. Veliki broj firmi koje posluju sa Austrijom i Nemačkom, odlični uslovi za studiranje i velika potražnja za školovanim kadrom u ovim zemljama su najčešći razlozi zbog kojih se ljudi odlučuju baš za ovaj jezik. Poslodavci uglavnom zahtevaju poznavanje nemačkog jezika na nivou B1, ali u nekim slučajevima je dovoljno osnovno poznavanje nemačkog jezika na nivou A1.

kurs nemacki jezik


Ukoliko želite da progovorite ili obnovite znanje grčkog jezika na pravom ste mestu. Uz savremene udžbenike, predavači na časovima organizuju različite kreativne aktivnosti i koriste dodatni materijal, kako bi učenje bilo što lakše i efikasnije. Akcenat je na konverzaciji i aktivnom učestvovanju polaznika u nastavi. Pristup nastavi je prilagođen godinama i interesovanjima nasih polaznika.

Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se grčki jezik progovori što pre.

Gramatika se usvaja kroz posebno osmišljen metod, koji je lak i razumljiv.

Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju nemackog jezika.

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

Raznovrsnošću svoje ponude škola stranih jezika Hellas Vam omogućava da pronađete kurs nemačkog jezika koji Vam najviše odgovara, počev od intenzivnih predavanja tokom letnjeg perioda, do kurseva za pripremu međunarodno priznatih ispita i polaganja za sertifikate.Knjige