Kurs poslovnog francuskog jezika

Ukoliko Vam je potrebno da poboljšate svoj poslovni vokabular, naučite kako da pravilno napišete e- mail na francuskom jeziku, razgovarate telefonom, vodite prezentacije, razgovarate sa poslovnim klijentima, aktivno učestvujete na sastancima, a pre svega napišete kvalitetan CV ,tada je pravo rešenje za Vas kurs poslovnog francuskog jezika.

Bilo da ste student koji se priprema za poslovnu karijeru ili iz odredjenih razloga imate potrbu da poboljsate svoj poslovni vokabular,kurs poslovnog francuskog jezika ce Vam pomoci u tome..

Što se tiče nivoa znanja, ova vrsta kurseva poslovnog francuskog jezika je prilagođena svim nivoima znanja od početnog , pa sve do najvišeg nivoa.Preciznim testiranjem Vaseg znanja,odredjuje se tacan nivo znanja francuskog jezika na kom ste.

U skoli stranih jezika Hellas se koriste udzbenici, renomiranih svetskih izdavača, a sam kurs poslovnog francuskog jezika je koncipiran tako da polaznici postepeno putem konstantne interakcije sa profesorom i drugim polaznicima u grupi usvajaju nepoznati vokabular. Kroz obradu teksta uče se nove poslovne reči, fraze, idiomi i kolokacije, a kroz kreativna i korisna vežbanja aktivira se novo stečeno znanje i primenjuje se naučeni vokabular. Gramatika se na poslovnom nivou obrađuje kroz primere uzete iz poslovnog okruženja i konteksta, kako se ne bi mnogo odstupalo od samog poslovnog vokabulara.