Kurs italijanskog jezika za decu

Skola stanih jezika Hellas nije zaboravila ni nasu najmladju populaciju,predškolce i školarce, za koje smo organizovali specijalan kurs italijanskoj jezika namenjen njihovom uzrastu.Primenom savremenih metoda rada,uz koriscenje udzbenika najeminentnijih izdavaca,trudimo se da deca uz sto laksi nacin savladaju italijanski jezik.

Kroz zabavu i igru podržavamo dete u njegovoj potrebi da sve češće menja aktivnost kako bi nastavu pratilo što bolje i uz zadovoljstvo. Za decu organizujemo grupne i individualne kurseve od 3 do 6 polaznika.Trajanje kursa prati skolsku godinu u trajanju od je 9 meseci,uz pauzu tokom letnjeg I zimskog raspusta.

Kurs italijanskog jezika za predškolce

Cilj nastave sa decom uzrasta od 3-6 godina je približiti im italijanski jezik prirodnom metodom, tj. na način kako deca uče isvoj maternji jezik. Putem oponašanja deca se navikavaju da razumeju i odgovaraju na pitanja, koja im se postavljaju na italijanskom jeziku, tako da progovore već od prvog časa. Nastava se odvija u prijatnom ambijentu sa uvek raspoloženim profesorima i traje od septembra do juna,uz pauzu tokom letnjeg I zimskog raspusta.Dinamika pohadjanja kursa italijanskog jezika za predskolce je 2 puta nedeljno po 45 min. Na kraju godine malisani imaju je završni ispit i dodelu diploma.

Kurs italijanskog jezika za osnovce i srednjoškolce

Kursevi italijanskog jezika za osnovce I srednjoskolce koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu. Veliki broj malisana odlazi u Italiju na letovanje,te se iz zelje da sto bolje razumeju svoje novostecene drugare deca odlucuju za ovakav vid ucenja italijanskogjezika.Casovi su izuzetno dinamicni,tematski dobro osmisljeni sa akcentom na komunikaciji. Nastava se odrzava 2 puta nedeljno po 60 minuta i prati školsku godinu sa pauzama tokom letnjeg i zimskog raspusta. U jednoj školskoj godini učenici završavaju jedan nivo.. Oni koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobijaju sertifikat odgovarajućeg nivoa znanja italijanskog jezika.