Kurs grčkog jezika za decu

Kurs grčkog jezika za decu organizovan je tako da deci približava kulturu i jezik grčkog naroda kroz igru i zabavu. Ono što je deci posebno zanimljivo, ali ujedno im i otežava učenje grčkog jezika jeste upoznavanje sa novim pismom, grčkim alfabetom. Grčki jezik je veoma bogat i živ jezik, sa decom prolazimo kroz najlepse mitološke priče sa ovog područija i na taj način upoznajemo decu sa kultrurom i jezikom Grčke. Grupe su organizovane tako da imaju između 3 i 6 kandidata, takođe grupe oraganizujemo prema uzrastu polaznika i prema tome usklađujemo i organizujemo gradivo i nastavu.

U nastavi se koriste i audio-vizuelni materijali poznatih izdavaca izdavača, koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta. Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje.

Kurs grčkog jezika za predškolce

Cenatr stranih jezika Hellas nije zaboravio ni najmlađu populaciju, a to su deca uzrasta od 3 do 6 godina. Kroz pesmice, priče, bajke i omiljene likove, najmlađe uvodimo u svet jezika. Kurs grckog jezika za predškolce je koncipiran tako da zapravo predstavlja mnogo više od kursa grckog jezika, imajući u vidu uzrast, potrebe, kognitivni, psiho-fizički i socijalni razvoj naših najmlađih polaznika, koji strani jezik usvajaju kroz igru, pesmu i druženje, uz podršku nastavnih sredstava renomiranih izdavača. Kursevi grckog jezika prate školsku godinu u trajanju od 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 45 minuta u grupama od 3-6 polaznika. Mališani mogu pohađati grupnu ili individualnu nastavu.Na kraju godine deca imaju završni ispit I na osnovu toga sticu pravo na dobijanje diploma

kurs engleskog jezika za predskolce

Kursevi grčkog jezika za osnovce i srednjoškolce

Kursevi grckog jezika za osnovce I srednjoskolce koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu. Veliki broj malisana odlazi u Grcku na letovanje,te se iz zelje da sto bolje razumeju svoje novostecene drugare deca odlucuju za ovakav vid ucenja grckog jezika.Casovi su izuzetno dinamicni,tematski dobro osmisljeni sa akcentom na komunikaciji. Nastava se odrzava 2 puta nedeljno po 60 minuta i prati školsku godinu sa pauzama tokom letnjeg i zimskog raspusta. U jednoj školskoj godini učenici završavaju jedan nivo..
Oni koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobijaju sertifikat odgovarajućeg nivoa znanja grckog jezika.