Kurs francuskog jezika za decu

Deca vide svet drugačije od odraslih. Oni moraju da istražuju, da otkrivaju stvari koje su im do tada bile nepoznate, a najbolji način za to predstavlja igra. Kroz igru deca počinju polako da usvajaju reči i izraze iz francuskog jezika kao i da imitiraju pesmice.

U nastavi se koriste i audio-vizuelni materijali vodećih svetskih izdavača, koji su posebno koncipirani u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta. Pored razvijanja komunikativnih sposobnosti, kroz aktivnosti na nastavi dete vežba i koncentraciju, razvija veštine logičkog zaključivanja i timski duh kroz interaktivne sadržaje

Kurs francuskog jezika za predškolce

Kurs francuskog jezika za predskolce namenjen je deci uzrasta od 3-6 godina.Svakog meseca obrađuju se teme prilagođene interesovanjima deteta. Pored standardnih tema (boje, brojevi, porodica) obrađuju se i teme koje su sezonskog karaktera kao što su: Nova godina, 8,mart i sl., a takođe se deca upoznaju i sa značajnim međunarodnim praznicima ,kao i sa francuskim običajima . Profesori francuskog jezika sa velikim iskustvom se potrude da na taj način dete ne samo usvaja novi jezik, već se upoznaje i sa civilizacijom i kulturom naroda čiji jezik izučava i na taj način širi sopstvene vidike.Kurs francuskog jezika za predskolce se organizuje 2 puta nedeljno po 45 min.,rad je u malim grupama od 3-6 polaznika,kako bi napredak Vaseg deteta bio sto vidljiviji.

Mališani mogu pohađati grupnu ili individualnu nastavu.Na kraju godine deca imaju završni ispit I na osnovu toga sticu pravo na dobijanje diploma.

Kurs francuskog jezika za osnovce

Osnovcima nudimo visokokvalitetan nastavni program, kreiran po najsavremenijim metodima za učenje francuskog jezika. Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji učenika od prvog trenutka navodi da govori na francuskom jeziku i maksimalno aktivira kako prethodno, tako i tek stečeno znanje. Nastavni planovi usaglašeni su sa programima osnovnoškolskog obrazovanja, pružajući mogućnost utvrđivanja i nadograđivanja postojećeg znanja polaznika, kao i oslobađanja u aktivnoj komunikaciji na stranom jeziku. U jednoj školskoj godini učenici završavaju jedan nivo. Kurs francuskog jezika za osnovce prati školski kalendar, raspust, praznike i neradne dane. Oni koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobijaju sertifikat odgovarajućeg nivoa znanja francuskog jezika.

Kurs francuskog jezika za srednjoškolce

Kurs francuskog jezika namenjen je srednjoškolcima i sadržajem prilagođen njihovim potrebama i interesima. Cilj ove vrste kursa francuskog jezika je obogaćivanje rečnika i dalji razvoj svih jezičnih vještina: slušanja, govora, čitanja i pisanja. Teme kursa su interkulturalne i pokrivaju znanja iz različitih područja - istorije, literature, filma, muzike, likovne umetnosti, nauke - te aktuelnih tema i zanimljivosti iz sveta.

U jednoj školskoj godini učenici završavaju jedan nivo. Kurs francuskog jezika za srednjoskolce prati školski kalendar, raspust, praznike i neradne dane.
Oni koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobijaju sertifikat odgovarajućeg nivoa znanja engleskog jezika.

Kurs francuskog jezika POMOC U SAVLADAVANJU SKOLSKOG GRADIVA omogucava učenicima da za kratko vreme ostvare siguran i brz napredak u savladavanju gradiva željenog jezika zahvaljujući radu sa stručnim, strpljivim i posvećenim profesorima. Časovi tokom ovog kursa baziraće se na programu po kome učenici rade u školi, a profesori će prema potrebama učenika obezbediti sav ostali dodatni materijal neophodan za uspešno usvajanje gradiva. Ukoliko to nivo znanja učenika dozvoljava, nastava će se u celosti odvijati na ciljnom jeziku, što će dodatno doprineti većoj sigurnosti učenika u sopstveno znanje i osloboditi ih u komunikaciji na ciljnom jeziku. Uz jasna objašnjenja, primere i mnogo vežbe, razrešiće se sve nejasnoće oko sadržaja koji se uče u školi, a učenicima omogućiti prevazilaženje ranijih poteškoća u usvajanju gradiva.