Konverzacijski kurs italijanskog jezika

Konverzacijski kurs italijanskog jezika omogućava Vam da na sto laksi nacin,uz oslobadjanje jezicke barijere, možete verbalno komunicirati sa govornicima italijanskog jezika. Vaše znanje postaje aktivno u onom trenutku kada stecene gramaticke I leksicke jedinice mozete primeniti u konverzaciji.

Kroz niz razlicitih tema,svaki clan grupe,postaje aktivni ucesnik u konverzaciji na italijanskom jeziku.

Konverzacijski kurs italijanskog jezika jezika će Vam pomoći da se oslobodite i konačno progovorite. Uz profesionalni odabir tema dovešćemo vas do aktivnog poznavaoca italijanskog jezika. Kurs je osmišljen tako da poboljšate svoju sposobnost komunikacije kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Na kursu je gramatika minimalna, i akcenat je apsolutno na govoru i snalaženju u prostoru.

Da biste pohađali konverzacijski kurs italijanskog jezika potrebno je da imate odgovarajuće predznanje – da je nivo vaše jezičke sposobnosti na nivou B2 i iznad. Testiranje Vašeg nivoa znanja je besplatno i odvija se u prostorijama naše škole.

Intenzivni konverzacijski kurs italijanskog jezika

Intenzivni konverzacijski kurs italijanskog jezika namenjen je polaznicima koji se žele usavršiti, a već dobro vladaju italijanskim jezikom. Polaznici stiču znanje ne samo o jeziku nego i o navikama i kulturi zemlje. Pružamo Vam mogućnost aktivnog ucestvovanja u zanimljivim diskusijama i aktualnim temama te samom tim I oslobađanja u komunikaciji na italijanskom jeziku.Intenzivni konverzacijski kurs italijanskog jezika je posebno osmisljen prema Vašim interesovanjima, pa možete sami ucestvovati u odabiru tema. Polaznici će poboljšati govorne veštine različitim zanimljivim, interaktivnim vežbama i simulacijama određenih situacija.

Na kraju svakog kursa organizujemo završno testiranje i i na osnovu uspešnog rezultata testa polaznici dobijaju sertifikat o nivou znanja.