Konverzacijski kurs grčkog jezika

Veoma često nam se javljaju polaznici koji žele da usavrše konverzacijske veštine na grčkom jeziku. Obično su to ljudi kojima je ovaj jezik potreban zbog posla, ali isto tako i zbog turističke posete i kulturnog istraživanja. Za naše polaznike smo organizovali individualne i grupne konverzacijske kurseve grčkog jezika. Cilj nam je da osposobimo polaznika da može aktivno i bez problema da koristi ovaj jezik prilikom verbalne komunikacije. Polaznicima se pruža mogućnost da u dogovoru sa predavačem i grupom izaberu teme za diskusiju koje njima najviše odgovaraju, a kod individualnih kurseva polazniku se pruža mogućnost da sasvim sam izabere oblasti o kojima žei da diskutuje i iz kojih želi da ovlada konverzacijskim veštinama.

Centar stranih jezika Hellas organizuje kratke konverzacijske kurseve grckog jezika u trajanju od mesec dana. Da biste pohađali ovaj kurs potrebno je da imate odgovarajuće predznanje – da je nivo vaše jezičke sposobnosti na nivou B2 i iznad. Testiranje vašeg nivoa znanja je besplatno i odvija se u prostorijama naše škole

Intenzivni konverzacijski kurs grckog jezika

Skola stranih jezika Hellas organizuje intenzivni konverzacijski kurs grckog jezika namenjen svima onima koji zele da prevazidju jezicku barijeru I pocnu aktivno da koriste grcki jezik. Intenzivni konverzacijski kurs grckog jezika je namenjen polaznicima koji već poseduju određena znanja grčkog jezika, ali ga iz nekog razloga nisu koristili ili žele dodatno da usavrše poznavanje ovog jezika. Cilj intenzivnog konverzacijskog kursa grckog jezika je da polaznike u što kraćem roku osposobi za aktivno i neometano korišćenje grčkog jezika. Naš stručni tim je posebno obučen za ovakav vid interaktivne nastave gde je fokus na polaznicima, a predavači imaju ulogu koordinatora aktivnosti i izvora informacija.

Pre upisa, obavezno je testiranje na osnovu koga polaznike smeštamo u adekvatnu grupu. Testiranje je besplatno I odrzava se u prostorijama nase skole.