Italijanski jezik

Italijanski jezik je romanski jezik, koji govori okoli 62 miliona ljudi, od kojih većina živi u Italiji.Standardni italijanski zasniva se na toskanskom dijalektu. Svaki region ima sopstveni dijalekat koji je ponekad toliko različit od standardnog italijanskog da je jedva razumljiv. Ima duple samoglasnike, kao latinski jezik. Kao kod drugih romanskih jezika, naglasak reči je različit. Italijanski se piše latinicom i peti po redu jezik na svetu koji se uči u školama. Italijanska abeceda ima 21 slovo.

Ukoliko želite da progovorite ili obnovite znanje italijanskog jezika na pravom ste mestu. Uz savremene udžbenike, predavači na časovima organizuju različite kreativne aktivnosti i koriste dodatni materijal, kako bi učenje bilo što lakše i efikasnije. Akcenat je na konverzaciji i aktivnom učestvovanju polaznika u nastavi. Pristup nastavi je prilagođen godinama i interesovanjima nasih polaznika.

Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se italijanski jezik progovori što pre.

Gramatika se usvaja kroz posebno osmišljen metod, koji je lak i razumljiv.

Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju grčkog jezika.

italijanski jezik kurs

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

U centru za strane jezike Hellas mozete pohadjati kurs italijanskog jezika na razlicite nacine:

Polaznici mogu odabrati razlicite kurseve italijanskog jezika od opstih do poslovnih.Cilj svakog od navedenih kurseva je komunikativni pristup,prosirenje vokabulara,kao i razvoj jezickih vestina:slusanje,govor,citanje i pisanje.Knjige