Intenzivni kurs francuskog jezika

U cilju poboljšanja rezultata koje ostvaruju i prateći opšti trend praćenja sopstvene konkurentnosti na tržištu, mnoge firme zahtevaju od svojih radnika i saradnika da prodju različite oblike dodatne obuke koje neretko podrazumevaju učenje odredjenog jezika.

Pomenuti zahtevi poslodavaca obično podrazumevaju i odredjene rokove u kojima je potrebno ispuniti postavljene zahteve. Svim licima kojima je potrebno da u što kraćem roku nauče osnove francuskog jezika, skola stranih jezika Hellas izlazi u susret organizovanjem intenzivnog kursa francuskog jezika.

Tematika koja će se obradjivati, metode rada i dinamika u potpunosti će biti prilagodjene Vašim jedinstvenim zahtevima.

Nase visegodisnje iskustvo u radu na ovoj vrsti kursa francuskog jezika, mnogobrojni zadovoljni polaznici i njihovi uspešni rezultati, ostvareni prilikom polaganja za zvanične, međunarodno priznate sertifikate, ili primećeni u efektivnosti njihovog znanja u ispunjavanju svakodnevnih obaveza za koje im je potreban strani jezik, govore u prilog razrađenom sistemu rada koji će Vam omogućiti izuzetno brzo napredovanje uz, naravno, Vašu dobru volju, saradnju i istrajnost.

Intenzivni kursevi francuskog jezika su namenjeni svima koji:

  • žele da u kraćem vremenskom periodu nauče što više
  • treba da obnove nekadašnje znanje francuskog jezika
  • žele da za par meseci steknu osnove jezika koji im je potreban za školovanje, posao ili dalje usavršavanje
  • imaju slobodnog vremena i žele da ulože u sebe na što efikasniji način…

Testiranje predznanja je obavezno za sve koji su već učili francuski jezik i besplatno je.Ukoliko ste uslovljeni odredjenim vremenskim periodom,za koji bi trebalo da steknete znanje nekog od stranih jezika,intezivni kurs je pravi odabir za vas.Trajanje kursa zavisi od dinamike nastave,koja je prepustena zahtevima nasih polaznika.