Intenzivni konverzacijski kurs ruskog jezika

Intenzivni konverzacijski kurs ruskog je namenjen onima koji već poseduju određeno znanje ruskog jezika i žele da to znanje u sto kracem vremenskom roku i primene, tj. da tečno razgovaraju na ruskom jeziku sa poslovnim partnerima, izlažu svoje ideje na sastancima, konferencijama i sl. ili jednostavno da na putovanjima sklapaju nova poznanstva.

Čest je slučaj da uprkos tome sto je neko pohađao opšte kurseve engleskog jezika i možda čak stigao do visokog nivoa i savršeno poznaje gramatička pravila, ima barijeru u komunikaciji. Dešava se da osoba ne može da se seti određene reči ili jednostavno sve razume ali kada treba da progovori kao da ima kost u grlu.
Cesto ljudi I pored toga sto su dostigli visoke nivoe ruskog jezika,uz odlicno vladanje gramatickim pravilima imaju poteskoca u komunikaciji na ruskom jeziku.
To nije ništa neobično,to je prirodna pojava. Osoba ima pasivno znanje jezika, koje se svodi na čitanje, slušanje i pisanje, međutim problem se javlja kada to pasivno znanje treba da se aktivira u konverzaciji.Intenzivni konverzacijski kurs ruskog jezika je pravi izbor za Vas.

Interaktivni pristup podrazumeva aktivno učešće svakog polaznika I konstantnu komunikaciju na ruskom jeziku. Specijalna multimedijalna metoda na kojoj je zasnovan kurs podrazumeva audio i video materijale koji će se koristiti u radu na časovima i u samostalnom radu.
Naš stručni tim je posebno obučen za ovakav vid interaktivne nastave gde je fokus na polaznicima, a predavači imaju ulogu koordinatora aktivnosti i izvora informacija.

Pre upisa, obavezno je testiranje polaznika,na osnovu kojeg se polaznici smestaju u adekvatnu grupu.Rad u malim grupama do 6 polaznika,omogucava svekom pojedincu napredak. Testiranje je besplatno I obavlja se u prostorijama skole.

Na osnovu odslusanog fonda casova,polaznici sticu pravo na polaganje zavrsnog ispita tj.sticanja prava na diplomu.