Francuski jezik

Francuski jezik je jedan od romanskih jezika koji se primarno koristi u Francuskoj, Belgiji, Švajcarskoj, Spada u jedan od najznačajnihih jezika na svetu. Ovaj jezik koristi 110 miliona stanovnika na Zemlji kao prvi jezik, a ukupno 190 miliona ljudi ga koristi u svakodnevnoj komunikaciji. Francuski je, uz engleski i nemački, jedan od tri jezika koji koristi Evropska unija. Većina reči u francuskom potiče iz latinskog jezika.

Francuski jezik je nežan, melodičan i romantičan jezik. Ukoliko želite da progovorite ili obnovite znanje jednog od najlepših evropskih jezika na pravom ste mestu. Uz savremene udžbenike, predavači na časovima organizuju različite kreativne aktivnosti i koriste dodatni materijal, kako bi učenje bilo što lakše i efikasnije. Akcenat je na konverzaciji i aktivnom učestvovanju polaznika u nastavi. Pristup nastavi je prilagođen godinama i interesovanjima nasih polaznika.

kurs francuskog jezika

Časovi francuskog jezika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se francuski progovori što pre. U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji Vas od prvog trenutka navodi da govorite na francuskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Gramatika francuskog jezika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju francuskog jezika.

Ukoliko želite da progovorite ili obnovite znanje francuskog jezika na pravom ste mestu. Uz savremene udžbenike, predavači na časovima organizuju različite kreativne aktivnosti i koriste dodatni materijal, kako bi učenje bilo što lakše i efikasnije. Akcenat je na konverzaciji i aktivnom učestvovanju polaznika u nastavi. Pristup nastavi je prilagođen godinama i interesovanjima nasih polaznika.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, škola stranih jezika Hellas u svojoj ponudi ima razlicite kurseve francuskog jezika koji će se prilagoditi upravo Vašim potrebama.Knjige